Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Franse vaarwegen ruimer bediend

BÉTHUNE

Beetje bij beetje worden de Franse bedieningstijden, die sinds 17 maart beperkt waren als gevolg van de corona-lockdown, weer verlengd. Op groot vaarwater wordt in de loop van deze week weer 14 tot 16 uur per dag geschut, op veel kleine vaarwegen kan de bedrijfsvaart, meestal op verzoek, zo’n 12 uur per dag varen. 24-uursbediening komt er voorlopig alleen op de Rijn, meldt Voies Navigables de France (VNF).  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.