Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schotse aanvoer rondvis gaat onverminderd voort

PETERHEAD 

Hoewel de directie van de visafslag in het Schotse Peterhead al op 24 maart in een brief haar klanten erop attendeerde dat de verwerkingscapaciteit als gevolg van de Corona-crisis is teruggebracht tot 5.000 kisten per dag, gaat de aanvoer van rondvis onverminderd voort. In de grootste visafslag van Europa is er tot nu toe zelfs geen sprake van een dip.

1 / 1
De visafslag in het Schotse Peterhead heeft het dagaanbod teruggebracht tot 5.000 kisten. (Foto W.M. den Heijer)

De visafslag in het Schotse Peterhead heeft het dagaanbod teruggebracht tot 5.000 kisten. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.