Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijncruiseschip voor huisvesting arbeidsmigranten met corona 

ARNHEM/RHEDEN

Op het Zwitsers riviercruiseschip Bellejour, dat opgelegd is in de Nieuwe Haven in Arnhem, zitten sinds zondag 3 mei 28 arbeidsmigranten uit een wooncomplex in het Gelderse Velp in isolatie omdat bij hen een coronabesmetting is vastgesteld. 

1 / 1
De Bellejour dient als opvangschip voor coronapatiënten in de Nieuwe Haven in Arnhem. (Sjef Prins - APA Foto)

De Bellejour dient als opvangschip voor coronapatiënten in de Nieuwe Haven in Arnhem. (Sjef Prins - APA Foto)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.