Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Meyer Turku schrapt honderden banen

TURKU

Op de Meyer Werft in het Finse Turku worden als gevolg van de coronacrisis honderden banen geschrapt. In onderhandelingen met bonden en ondernemingsraad wordt gesproken over maximaal 450 van de 2000 medewerkers. 

1 / 1
Een kwart van de werkgelegenheid bij de Finse Meyer Werft dreigt te verdwijnen. (Archieffoto Meyer Turku)

Een kwart van de werkgelegenheid bij de Finse Meyer Werft dreigt te verdwijnen. (Archieffoto Meyer Turku)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.