Koningsdag in Antwerpse haven

De Belgische koning Filip kwam er zich maandag 27 april met eigen ogen van vergewissen hoe de haven van Antwerpen, ondanks de coronacrisis, toch 100% operationeel blijft. ‘Door de dagelijkse inzet en het engagement van alle medewerkers’, aldus de verantwoordelijken van het Havenbedrijf.

De gastheren van het Antwerps Havenbedrijf respecteerden bij de ontvangst van koning Filip (midden), onder andere op de MPET-terminal aan het Deurganckdok, nauwgezet de ‘social distance’ van anderhalve meter. (Foto Port of Antwerp / Jonathan Ramael)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (2)

  • Maak van deze eeuw maar de komende tien jaar. Iedereen die nu kinderen en kleinkinderen heeft en niets onderneemt, is ZELF schuldig aan het slaaf maken van de volgende generaties.
    Wat iemands visie op corona ook is, uw angst, aangepraat door RIVM (overheid+B. Gates) en WHO (B. Gates) is geen legitieme reden om mij (en vele met mij) van mijn vrijheid te beroven.

    G.M. Noldes

    Geplaatst door: Mario Noldes op
  • Slimme armbanden: een tuig om de mensheid te ketenen en hiermee het besturen van de mens te digitaliseren. Het einde van individualisme is nabij. Het bedrijf of de overheid kan op deze manier optimale controle uitoefenen en misbruiken indien nodig, bedoeld of onbedoeld.
    De democratie loopt op deze manier op zijn einde en de autocratie zal zijn intrede doen deze eeuw.

    Geplaatst door: M. den Hertog op

Reageer