Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

TOGS-uitkering open voor passagiersvaart en veerdiensten

DEN HAAG

Ook de passagiersvaart en veerdiensten in de binnenvaart kunnen binnenkort gebruik maken van de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS). Mits ze een aparte bedrijfsvestiging hebben. Het kabinet heeft maandag 7 april besloten de regeling uit te breiden, zodat ook deze bedrijven vanwege de coronacrisis een eenmalige uitkering van 4.000 euro kunnen krijgen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.