Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Deme hervat bemanningswissels met pre-quarantaine in Oostende

OOSTENDE

Om een veilige wissel van bemanning aan boord van bagger- en offshore-schepen te waarborgen tijdens de Covid-19 pandemie, zet de Belgische rederij Deme vanaf het paasweekend een hotelschip in voor pre-quarantaine. Het floatel Kalmar werd woensdag 8 april aangemeerd in Oostende.

1 / 1
Het hotelschip Kalmar biedt alle nodige faciliteiten om bemanning van schepen comfortabel te laten overnachten. (Foto Port of Oostende)

Het hotelschip Kalmar biedt alle nodige faciliteiten om bemanning van schepen comfortabel te laten overnachten. (Foto Port of Oostende)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.