Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Visprijzen blijven overeind

SCHEVENINGEN

Er is meer belangstelling voor aangevoerde vis dan eerder gedacht. De vangstbeperking via een zogenoemde 80-urenregeling is in de loop van deze week alweer verhoogd naar maximaal 100 uur op zee per week.

1 / 1
Tegen de verwachting in inktvis begin deze week in prijs omhoog. (Foto W.M. den Heijer)

Tegen de verwachting in inktvis begin deze week in prijs omhoog. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.