Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeehonden zonder publiek de zee in (video)

TEXEL

Vanwege de corona-maatregelen gaat alles op het moment anders dan anders. Zo ook het vrijlaten van zeehonden. Toch was het voor zes grijze en drie gewone zeehonden uit de opvang van Ecomare op Texel deze week een extra mooie dag. Ze waren namelijk goed op gewicht en dierverzorgers Mariƫtte Smit en Lisanne Duursma brachten ze daarom terug naar zee.

1 / 1
De drie gewone zeehonden doken meteen het water in, de grijze wilden liever eerst op het strand rondkijken. (Foto Ecomare)

De drie gewone zeehonden doken meteen het water in, de grijze wilden liever eerst op het strand rondkijken. (Foto Ecomare)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.