Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Juf zijn voor vijf groepen is best pittig’

AAN BOORD 

Nu de scholen en schippersinternaten dicht zijn, varen veel schipperskinderen weer mee. Geen vakantie, dagelijks staat een portie huiswerk klaar voor de kinderen op de Fidente en Deo Gratias. Voor examenleerlingen probeert stichting Meander maatwerk te bieden, zij kunnen indien nodig toch op de internaten of in de gezinsvervangende tehuizen terecht. Het overige personeel van zowel Meander als Limena werkt zoveel mogelijk thuis of op het internaat in kleine groepen. 

1 / 2
Schipper Kees Egas met zijn zoons Jens en Levi. (Foto Fidente)

Schipper Kees Egas met zijn zoons Jens en Levi. (Foto Fidente)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Solare

    ik wil ook zoveel kinderen

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.