Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Carnival Cruises biedt schepen aan als tijdelijk ziekenhuis

MIAMI

De Amerikaanse cruisemaatschappij Carnival biedt in verband met de coronacrisis een deel van haar cruiseschepen aan om dienst te doen als tijdelijke ziekenhuis. Het gaat om schepen van de Carnival Cruise Line zelf, Holland America Line, Princess Cruises en P&O Cruises Australia. Ze worden aangeboden om waar dat nodig is te worden ingezet om de druk op de gezondheidszorg te helpen verlichten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.