Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

LOVK biedt ‘varend’ lesmateriaal aan voor kleuteronderwijs

DORDRECHT

De school voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen (LOVK) stelt een gedeelte van haar lesmateriaal voor kleuteronderwijs gratis beschikbaar voor andere basisscholen. De school heeft als geen ander ervaring met onderwijs op afstand. Het managementteam kreeg al heel veel positieve reacties op de actie van het LOVK.

1 / 1
‘Juist in afstandsonderwijs aan kleuters hebben we volop ervaring’, zegt Lienke van Dijk van het LOVK. (Foto via LOVK)

‘Juist in afstandsonderwijs aan kleuters hebben we volop ervaring’, zegt Lienke van Dijk van het LOVK. (Foto via LOVK)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.