Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overdracht LT-295 gaat niet door vanwege coronacrisis

SCHEVENINGEN

Een groot feest moest het worden in IJmuiden, waarvoor honderden mensen waren uitgenodigd. Maar de officiële overdracht van de nieuwe twinrigger/flyshooter LT-295 Jonge Johannes aan de familie De Boer ging zaterdag 14 maart niet door. Het coronavirus gooide roet in het eten. De overdracht is tot nader order uitgesteld.

1 / 2
De LT-295 loopt tijdens zware bries Scheveningen binnen. (Foto Bram Pronk)

De LT-295 loopt tijdens zware bries Scheveningen binnen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.