Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronacrisis leidt tot minder afzet van vis

SCHEVENINGEN

Ingrijpende maatregelen zoals de sluiting van markten en alle horeca in Nederland, hebben ertoe geleid dat de visprijzen onder druk zijn komen te staan. Vooral de scholprijzen zijn flink gedaald en ook die van tong is lager.

1 / 1
Vishandelaren tonen veel minder enthousiasme om in te kopen. (Foto W.M. den Heijer)

Vishandelaren tonen veel minder enthousiasme om in te kopen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.