Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boeken van Stapel: Sleepvaart in stroomversnelling

MAASSLUIS

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van het Nationaal Sleepvaart Museum in Maassluis is onder de titel ‘Sleepvaart in stroomversnelling’ een prachtig geïllustreerd en zeer omvangrijk boekwerk verschenen, geschreven door Nico Ouwehand.

1 / 1
Het jubileumboek van Nico Ouwehand. (Foto Lanasta) 

Het jubileumboek van Nico Ouwehand. (Foto Lanasta) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.