Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opperste concentratie aan dek

a/b Happy Diamond

De cameraploeg is er vroeg bij om maar niets te missen. Zeven uur ‘s morgens staan de mannen en een enkele vrouw klaar, camera’s gemonteerd op statieven. Een van hen heeft zich strategisch opgesteld in de havenkraan om overzicht te verkrijgen. Een ander staat op de brugvleugel. Aan de kade test men een drone. Heeft de kapitein immers niet gezegd dat de werkzaamheden ‘s morgens stipt om zeven uur gaan beginnen?

1 / 4
De Happy Diamond is klaar voor vertrek. De reis gaat van China naar Australië, waar de laadinstallatie nodig is voor de ertsoverslag. (Foto Kees Wiersum)

De Happy Diamond is klaar voor vertrek. De reis gaat van China naar Australië, waar de laadinstallatie nodig is voor de ertsoverslag. (Foto Kees Wiersum)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.