Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Navigatie
Pas uw vermelding aan

Marinetec Holland BV

Marinetec Holland levert en installeert navigatieapparatuur en diverse andere gerelateerde producten voor de binnenvaart. Vanuit Sliedrecht realiseren wij projecten in binnen- en buitenland. 

Totaalleverancier

Marinetec Holland levert een totaalpakket. Het assortiment bestaat uit navigatieapparatuur als radar, (combi)piloot, bochtaanwijzer, roerstandaanwijzer, AIS, marifoon en GPS kompas. En producten als tachograaf, ECDIS vaarkaarten, schijnwerpers, camera’s, accu’s/omvormers en elektrische installaties. 

MTH rivierradar

De moderne MTH/7217/RT rivierradar is geschikt voor elk type schip en ondersteunt de schipper bij het navigeren op rivieren, kanalen en open water. Deze radar voldoet aan alle eisen van de hedendaagse schipper. De MTH radar onderscheidt zich door zijn zeer gedetailleerde echo’s, personalisatiemogelijkheden en eenvoudige bediening. Het is ook mogelijk de radar aan een bochtaanwijzer, roerstandaanwijzer en AIS te koppelen. De componenten van de MTH radar zijn compact en daardoor ook in een stuurhut met beperkte ruimte moeiteloos te installeren.

MTH camera’s

Een goed zicht op en rondom het schip is essentieel tijdens het varen, aanmeren en passeren van sluizen. Marinetec Holland heeft een serie hoogwaardige camera’s in haar assortiment, bestaande uit; domecamera’s, zoomcamera’s en bolcamera’s. Er is een geschikte camera voor vrijwel elke toepassing aan boord. Het assortiment bestaat tevens uit (dimbare) monitoren, quads, recorders en andere gerelateerde producten.

Foto's van Marinetec Holland BV