Navigatiemiddelen en scheepselektronica
Pas uw vermelding aan

Observator vision BV

Categorie├źn(2): Navigatiemiddelen en scheepselektronica, Elektrotechniekmeer

 

Observator  Vision

Als onderdeel van de Observator Group focust Observator Vision zich het meest op de productgroepen zonweringen en ruitenwissers. Deze productgroepen worden van oudsher door Observator ingezet in de scheepvaart om vanaf de brug een goed en beter zicht te hebben. In de tweede helft van de twintigste eeuw is Observator ook actief geworden in markten buiten de maritieme wereld.

 

Zonweringen

Al jaren is de Visi-plus zonwering een begrip in de scheepvaart en wordt in alle segmenten van de markt geleverd: van binnenvaartschepen tot tankers voor de grote vaart en van baggerschepen tot veerponten. De zonweringen worden in verschillende uitvoeringen geleverd. Van eenvoudige rolsystemen tot luxe cassettes. Alle producten met de beste prijs-kwaliteit verhouding in de gehele markt.

                            

Naast succesvol gebruik in de maritieme markt worden onze producten de laatste tientallen jaren ook ingezet voor treinen, kranen, kantoorpanden en zelfs in appartementen.

Door de eigen fabricage en montage mogelijkheden kan Observator Vision de complete installatie voor u uitvoeren van het inmeten tot de montage. Maar eenvoudige eigen montage is uiteraard ook mogelijk.

 

Ruitenwissers

Met de ruitenwissers van Hepworth en Wynn in het leveringspakket bieden we voor elke toepassing een oplossing. Hepworth is sinds jaren het vertrouwde kwaliteitsmerk van pantograaf wissers. Wynn is hèt merk voor Straightline wissers. Beiden met wereldwijd een grote afzetmarkt met bijbehorende servicepunten.

Observator Vision houdt een ruime voorraad en assembleert een belangrijk deel van de wissers zelf. Zo kunnen wij altijd snel en adequaat reageren op uw vragen.

 

LED verlichting

Observator Vision levert sinds enige tijd de LED verlichting van Astel Marine. Astel Marine heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor o.a. mega jacht industrie. Naast speciale onderwater verlichting heeft men ook diverse andere armaturenvoor in en om het jacht.

Ook hier heeft Observator gekozen voor een betrouwbaar en hoge kwaliteitsmerk.

 

Kwaliteit

Kwaliteit is een sleutelwoord binnen onze organisatie. Observator is een ISO 9001-2008 gecertificeerd bedrijf, waar de hoogste kwaliteitsstandaarden worden gehanteerd voor onze producten, onze diensten, onze organisatie en onze medewerkers.

 

Observator levert producten in de vakgebieden veiligheid, kwaliteit van leven, milieu en industriële processen. Wereldwijd zijn vele toonaangevende bedrijven en overheidsinstanties afhankelijk van de knowhow van Observator.

 

Naast Observator Vision bestaat de Observator Group uit Observator Instruments, Observator Precisietechniek, Observator GmbH (Duitsland) en McVan Instruments (Australië)

 

Bezoek ook onze websites:

www.observator.com

www.observatorvision.com

Foto's van Observator vision BV