Personeel
Pas uw vermelding aan

SwetsODV

 

Flexibiliteit is het kernwoord van onze organisatie. Met een eigen, vaste pool van meer dan 1000 vakbekwame nautische specialisten, leveren we personeel voor de bediening van bruggen, sluizen en veren, alsook voor de binnenvaart.

De nautisch specialisten van SwetsODV brengen flexibiliteit in uw operationele activiteiten. Door invulling van vacatures op korte of lange termijn, incidenteel of structureel worden personeelskosten geen vaste, maar een variabele kostenpost.

Ons personeel begint altijd goed opgeleid bij een opdrachtgever en wordt intensief begeleid. Wij verzorgen de logistieke ondersteuning van ons buitenlands personeel, van en naar iedere gewenste werklocatie, langs Europa's vaarwegen.

Door jarenlange ervaring en ons solide aanbod van gekwalificeerd en vakbekwaam nautisch personeel kunnen wij altijd een adequate oplossing bieden – direct een in de toekomst!

Onze divisie Nautisch Beheer biedt met een vloot van bemande patrouille- en werkschepen totaal oplossingen voor scheepvaartbegeleiding, waterbouw projecten en watergebonden infrastructuur projecten voor de (ondiepe) binnenwateren.

Bent u op zoek naar professioneel nautisch personeel of een totaal oplossing voor scheepvaartbegeleiding?

Foto's van SwetsODV