Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

UITGESTELD Scheepsmotoren Event 2020


Locatie:
Duurzaamheidsfabriek Dordrecht
Datum:
25 maart 2020
Tijd:
10:00 - 18:00
Meer info:
www.scheepsmotorenevent.nl/

Scheepsmotoren Event 2020: uitgesteld en verplaatst naar 10 juni
Vergroening verplicht, kans of bedreiging?

Vergroening in de binnenvaart is voor varende ondernemers onontkoombaar. De sector koerst richting ‘zero emission’. We zijn al heel schoon, maar de uitstoot van schadelijke stoffen moet verder terug. Op termijn zelfs naar nul. Dat vraagt veel van varende ondernemers en reders: kennis en inzicht voor het realiseren van de meest duurzame oplossing aan boord, die ook nog eens past bij de eigen bedrijfsvoering en exploitatie.

Het Scheepsmotoren Event 2020 informeert u in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht over de stand van de techniek en helpt bij het maken van verantwoorde keuzes. Vanwege de curonacrisis gaat het event op 25 maart niet door. De nieuwe datum is woensdag 10 juni, zelfde programma, zelfde plaats. Als vooruitblik organiseren wij woensdag 25 maart van 13:00 tot 13:45 uur online een webinar over scheepsmotoren. Nadere informatie volgt. Die dag staat ook de speciale uitgave Schuttevaer Motoren 2020 op de website, met de vermaarde Motorenquiz.

De opzet van het Scheepsmotoren Event, een congres in combinatie met een expo, staat garant voor een boeiend en inhoudelijk programma, waarbij we onder andere onderstaande belangrijke spelers uit uw branche aan het woord zullen laten.
Kennis delen, informeren, debatteren, ontmoeten en inspireren vormen de kernwaarden van het Scheepsmotoren Event 2020.

Organisatie: Schuttevaer en SWZ.