Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Scheepsmotoren Event 2020 Online


Locatie:
Online op computer, tablet of telefoon
Datum:
10 juni 2020 t/m 12 juni 2020
Meer info:
www.scheepsmotorenevent.nl

Scheepsmotoren Event 2020 nu online op 10, 11 en 12 juni
Vergroening verplicht, kans of bedreiging?

Vergroening in de binnenvaart is voor varende ondernemers onontkoombaar. De sector koerst richting ‘zero emission’. We zijn al heel schoon, maar de uitstoot van schadelijke stoffen moet verder terug. Op termijn zelfs naar nul. Dat vraagt veel van varende ondernemers en reders: kennis en inzicht voor het realiseren van de meest duurzame oplossing aan boord, die ook nog eens past bij de eigen bedrijfsvoering en exploitatie.

Het Scheepsmotoren Event 2020 informeert u drie ochtenden (10, 11 en 12 juni dagelijks van 10:00-12:00 uur) online vanuit de ProMedia-studio in Rotterdam over de stand van de techniek en helpt bij het maken van verantwoorde keuzes. Vanwege de curonacrisis ging het live event op 25 maart niet door, de nieuwe datum 10 juni, ook in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht, blijkt vanwege beperkingen nog steeds niet haalbaar. Daarom gaat het evenement nu volledig online.

Het Scheepsmotoren Event staat garant voor een boeiend en inhoudelijk programma, waarbij we belangrijke spelers uit uw branche aan het woord zullen laten.
Kennis delen, informeren, debatteren, ontmoeten en inspireren vormen de kernwaarden van het Scheepsmotoren Event 2020.

Organisatie: Schuttevaer en SWZ.