Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Ontbijtevent over familiebedrijven in logistiek


Locatie:
Hof ter Delft - Ekeren
Datum:
19 oktober 2018
Tijd:
7.30 tot 9.30 uur
Meer info:
https://www.flows.be

Familiebedrijven in logistiek: risico of kans?

Hebben familiebedrijven in logistiek en goederentransport een toekomst in een globaliserende wereld? Is het familiale karakter in tijden van snelle verandering een sterkte of net een zwakte? Zorgt het familiale kader net voor meer betrokkenheid bij de bedrijfsleiding en zo voor meer stabiliteit? Heeft een familiale aanpak nog betekenis in een internationale context? Is het opeten of opgegeten worden?

Dit zijn de vragen waarover bedrijfsleiders uit bekende familiebedrijven van gedachten wisselen op het ontbijtevent van Flows op 19 oktober. Hun inzichten worden getoetst aan die van een professionele analist.

Dit ontbijtevent kadert in de verschijning van het Flows-magazine voor het derde kwartaal. Daarin onderzoekt de redactie de grote trends in logistiek. Globalisering en consolidaties lijken aan de orde van de dag. De vraag of een familiebedrijf in die context risico loopt dan wel extra kansen biedt, is pertinent.
Mis daarom deze interessante testimonials van bekende familiale ondernemers uit onze sector niet. Schrijf vandaag nog in.

Prijs inclusief ontbijtbuffet: € 95 voor Flows-abonnees - € 115 voor niet-abonnees
Wanneer? 19 oktober 2018 - start 7.30 tot 9.30 uur
Waar? Hof ter Delft - Ekeren (makkelijk bereikbaar en gratis parkeren)