BLN verder als ‘BLN-Koninklijke Schuttevaer’

BLN, de brancheorganisatie Binnenvaart Logistiek Nederland, gaat verder onder de werknaam ‘BLN-Koninklijke Schuttevaer’.

In de jongste vergadering van het dagelijks bestuur zijn volgens BLN ‘goede stappen gezet ten aanzien van de integratie van BLN met Koninklijke Schuttevaer’. Besloten is de ledenadministratie te integreren, de financiële administratie met één systeem in te richten, één ICT-systeem op te tuigen, één telefoonnummer te hanteren, één communicatielijn te voeren en als geïntegreerde werkorganisatie te opereren. ‘Vanaf nu voeren we dan ook met recht de werknaam BLN-Koninklijke Schuttevaer’.

Voor en tijdens het Schuttevaer-congres in Doorwerth werd al veel nadruk gelegd op behoud van het predicaat ‘Koninklijk’, dat sinds 1938 door de nautische-technische belangenorganisatie is gevoerd, en het beschermvrouwschap van prinses Beatrix. Beide zouden bij een al te drastische wijziging van de juridische en feitelijke structuur verloren kunnen gaan.

Momenteel werkt de BLN-directie een plan uit waarin de integratie van de werkorganisatie centraal staat. Daarin worden naar de beste combinaties gezocht in competenties, ervaring en ambitie, zodat voor zowel personeel als organisatie meerwaarde ontstaat. ‘Het doel is duidelijk: een efficiënte organisatie waarin iedereen zich thuis voelt en de leden van alle aangesloten ledengroepen optimaal vertegenwoordigd worden’. Dit plan zal op korte termijn worden gepresenteerd aan de besturen zodat het in het najaar nog ingevoerd kan worden. Deadline voor de integratie is 1 januari 2015.

BLN verder als ‘BLN-Koninklijke Schuttevaer’ | Schuttevaer.nl WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.